Kom i form med online træning

Opnå resultater med online træning

Vil du gerne begynde at træne men kan ikke finde overskuddet, eller har du ikke muligheden for at tage ned i fitnesscenteret? Så prøv et forløb med online træning og kom i form.

Hos Fit by Nibber kan du få hjælp af en online personlig træner. Jeg kan hjælpe dig med at finde motivationen frem og gennemføre online forløbet. Jeg har selv kæmpet med trøstespisning og mobning, så jeg har forståelse for de udfordringer, der kan være i forbindelse med at finde lysten og motivationen frem. Ved den indledende samtale sætter vi sammen et personligt mål og en tidsplan for din skræddersyede træningsplan.

Kom i form med mit træningsprogram

Jeg kan lave et træningsprogram, som passer ind i din hverdag, og som stadig giver resultater. Under hele dit online forløb vil jeg støtte dig og hjælpe dig ind på sporet til en sundere livsstil. Du vil samtidigt få redskaberne til at fortsætte din udvikling på egen hånd. Når forløbet er slut, vil du have fået en god forståelse for din træningsprocess, så du kan justere og tilpasse selv.

Jeg er bosat i Herning, og kan med personlig træning i Herning og online træning. Jeg samarbejder desuden med et fitnesscenter i Silkeborg, så jeg kan også tilbyde personlig træning der, hvis du foretrækker det.

Læs mere om mit online træningsforløb her.

Vil du høre mere om et personlig træner online forløb?

Ønsker du at høre mere om mit personlig træner online forløb, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 22 44 92 99 eller mail kontakt@fitbynibber.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden.