Kostplan Herning

Få hjælp med en personlig kostplan

Vil du gerne ændre dine madvaner, men er træt af utallige slankekure uden resultater? Hos Fit by Nibber kan du få hjælp til at spise sundt med en kostplan lagt af en professionel kostvejleder. Jeg har arbejdet i fødevareindustrien i 10 år, og jeg kan lære dig, hvordan du får de bedste madvaner, om du så ønsker at tabe dig, øge muskelmasse eller blot få en sundere livsstil.

Kostvejledning ud fra din livsstil

Jeg laver en kostplan, der passer bedst muligt til din livsstil. Det handler ikke om at ændre dit liv radikalt, men om at ændre de små ting. Du vil sagtens kunne hygge dig i weekenden med et glas vin uden at skulle have dårlig samvittighed. Du vil også kunne tage på ferie uden at behøve at gruble over, hvad du spiser, og om det ødelægger din fremgang.

Jeg lægger stor vægt på, at du med tiden selv kan justere din kost, så du har fuldstændig styr på, hvad ferie, weekender eller lignende har af betydning for din udvikling. Du vil lære alt dette under et forløb hos mig online eller i Herning.

Jeg tilbyder også et online træningsforløb med både kost- og træningsplan.

Kontakt mig

Er du interesseret i at få hjælp af en kostvejleder online? Så er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 22 44 92 99, mail kontakt@fitbynibber.dk eller gennem kontaktformularen her på siden.