Online forløb

Personligt onlineforløb

Jeg tilbyder professionel skræddersyet onlineforløb, der inkluderer både kost- og træningsplan samt løbende opdateringer.

Efter en opstartssamtale, så udarbejder jeg en personlig kost- og træningsplan til dig, så det passer ind i din hverdag. Du skal ikke passe ind i planen, men planen skal passe ind til dig.

Uanset om du vil tabe dig, stramme op eller øge din muskelmasse, så kan jeg hjælpe dig.
Efterhånden vil du selv lære, hvordan du kan agere i din plan, hvis du for eksempel skal på ferie eller til arrangementer. Jeg lægger stor fokus på, at du med tiden selv kan styre din mad- og træningsvaner, så du får størst udbytte af dit onlineforløb – det skal være holdbart og vedvarende for dig.

Jeg samler alt i en nem og overskuelig app, hvor du får adgang til din kost- og træningsplan, og vi løbende kan følge din udvikling. Gennem en ugentlig opdatering om din fremgang og jeg kan til en hver tid lave justeringer og tilpasse forløbet efter dine behov.

Er du interesseret i et online forløb?

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere, eller hvis du har spørgsmål til mit online forløb. Lad os tage en uforpligtende snak. Du kan ringe på telefon 22 44 92 99 eller skrive en mail kontakt@fitbynibber.dk.

Du kan læse mere om mig her.